Bananpandekage m/ skyr, kokos, appelsin og frysetørret hindbær
Her er opskriften på det bedste og sundeste bananpandekager! De smager overdrevet godt, og så er det 100 % sundhed og clean ingredienser.
Ingredienser (1 stor pandekage eller 3-4 små - 1 person)
1 moden banan
1 æg
1 æggehvide
1 spsk. chiafrø
1 spsk. kokosfibermel (kan erstattes med alm. mel, hvidt som groft)
1 spsk. olie til stegning
Toppings - se evt. billederne
Fremgangsmetode
Mos bananen og tilsæt resten af ingredienserne (ikke olien). Lad blandingen stå i 2 minutters tid og hæld det på en varm pande. Vend pandekagen, som du ville vende en almindelig pandekage, men pas på - det kan godt være en anelse mere tricky at vende en bananpandekage!!! (brug evt. to paletknive). Pas dog også på at skrue blusset op på for meget varme, da de let brænder på.
Tag pandekagen af panden, når den er gylden på begge sider og server med sirup/toppings efter eget valg.
Lidt inspiration til toppings fra min instagram:
Frozen skyr naturel, pære, banan, frysetørret hindbær
Smoothie, blandet frugt
Skyr m/ vanilje, ananas, bærsauce af brombær og blåbær, kokos, frysetørret brombær
Mørk chokolade 80 %, ristede hasselnødder, conference pære, frysetørret hindbær
Ahornsirup, hindbær, hjemmelavet mandelsmør
Ingen kommentarer:
Send en kommentar