lørdag den 23. august 2014

Bananpandekager

Bananpandekage m/ skyr, kokos, appelsin og frysetørret hindbær

Her er opskriften på det bedste og sundeste bananpandekager! De smager overdrevet godt, og så er det 100 % sundhed og clean ingredienser.

Ingredienser (1 stor pandekage eller 3-4 små - 1 person)
1 moden banan
1 æg
1 æggehvide
1 spsk. chiafrø
1 spsk. kokosfibermel (kan erstattes med alm. mel, hvidt som groft)
1 spsk. olie til stegning

Toppings - se evt. billederne

Fremgangsmetode
Mos bananen og tilsæt resten af ingredienserne (ikke olien). Lad blandingen stå i 2 minutters tid og hæld det på en varm pande. Vend pandekagen, som du ville vende en almindelig pandekage, men pas på - det kan godt være en anelse mere tricky at vende en bananpandekage!!! (brug evt. to paletknive). Pas dog også på at skrue blusset op på for meget varme, da de let brænder på.
Tag pandekagen af panden, når den er gylden på begge sider og server med sirup/toppings efter eget valg.

Lidt inspiration til toppings fra min instagram:
Frozen skyr naturel, pære, banan, frysetørret hindbær

Smoothie, blandet frugt

Skyr m/ vanilje, ananas, bærsauce af brombær og blåbær, kokos, frysetørret brombær

Mørk chokolade 80 %, ristede hasselnødder, conference pære, frysetørret hindbær

Ahornsirup, hindbær, hjemmelavet mandelsmør



Ingen kommentarer:

Send en kommentar