Billedet er taget fra Google, da jeg ikke nåede at fotografere kagen, før den var væk!
Ingredienser
1 dl hokkaido-græskar (most/blendet)
1 dl honning (du kan erstatte op til halvdelen af honningen med tilsvarende mængde andet sødestof; evt. Sukrin, Multisød el. lignende - evt. for at sænke kalorie- og kulhydratindholdet)
1 moden banan (most)
2 æg
0.6 dl mandelmel (jeg brugte ikke-fedtreduceret)
0.4 dl kokosfibermel (jeg brugte Urtekrams)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1/2 tsk. revet muskatnød
evt. creme fraiche eller flødeostefrosting til topping
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
Bland alle ingredienser sammen og fordel dejen i et ovnfast fad/en bageform.
Bag kagen i ca. 35 min. - tjek med en tandstik/gaffel, om dejen hænger fast.
Kagen smager fantastisk både varm og kold, med og uden tilbehør.
- som kold, kan den toppes med en flødeostefrosting (hvis man under sig selv en ægte flødeostefrosting)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar