torsdag den 28. august 2014
Cookie dough
Cookie dough er noget af det bedste i hele verden - men en "rigtig" cookie dough indeholder store mængder smør, hvedemel og raffineret sukker.
Jeg har lavet en sundere version uden hverken smør, hvedemel eller raffineret sukker.
Ingredienser(portion på størrelse med skålen på billedet)
1 dåse butter beans, 400 g - drænet vægt 240 g (kikærter kan også sagtens bruges)
1-1,5 dl creamy peanutbutter (alt efter hvor stor en fan af peanutbutter du er)
2 spsk. kokosfibermel
2 spsk. agavesirup
1 spsk. ahornsirup
1/3 banan (kan udelades)
2 spsk. skyr
60-70 g hakket mørk chokolade
evt. mørk chokolade til overtræk
Fremgangsmetode
Kom alle ingredienser bortset fra chokoladen i en foodprocessor og blend til en homogen masse. Tilsæt chokoladen og rør rundt. Rul evt. dejen til kugler --> og overtræk med chokolade!!!
Dejen smager rigtigt godt koldt, så hvis du har tålmodighed, så stil den i køleskabet i en times tid!
Etiketter:
chocolate chip,
chokolade,
glutenfri,
melfri,
peanutbutter,
protein,
snack
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar